logo utw wolna ukraina

Warsztaty gastronomiczne 14.02.2024

Kolejne warsztaty, które wynikały z projektu Aktywni+ (do którego przystąpiliśmy w lipcu ubiegłego roku) związane były ze słodkimi przekąskami w których nie było dodatku cukru. Grupa naszych słuchaczy uczestniczących w ich tworzeniu była mile zaskoczona, że podstawowe produkty były naturalne (orzechy i migdały mielone, słonecznik, kakao, płatki owsiane, sezam, wiórki kokosowe, gorzka czekolada, maliny suszone itp.), a główną bazą były banany. Wszystkim smakowały takie zdrowe przekąski i wygląda na to, że wejdą one do naszego domowego menu. Wszystkie wyroby, które własnoręcznie zrobiliśmy zabraliśmy ze sobą aby zachęcić domowników.

Warsztaty gastronomiczne 14.02.2024
Warsztaty gastronomiczne 14.02.2024
Warsztaty gastronomiczne 14.02.2024
Warsztaty gastronomiczne 14.02.2024